Kemalist bir parti mi kursam!

Son zamanlarda Kemalistler için iyiden iyiye endişelenmeye başladım.Ülkedeki herkesin ideolojisine uygun iyi-kötü, başarılı-başarısız bir partisi varken Kemalistlerin siyasi arenadaki varlıklarını gösterecek...

Son zamanlarda Kemalistler için iyiden iyiye endişelenmeye başladım.

Ülkedeki herkesin ideolojisine uygun iyi-kötü, başarılı-başarısız bir partisi varken Kemalistlerin siyasi arenadaki varlıklarını gösterecek siyasi partileri yok!

Esasında CHP'nin “Atatürk'ün partisi” sıfatıyla bunu sürdürmesi en mantıklı olandı. Lakin kaset maharetiyle CHP başına atanan müdürün rotayı başka mecralara çevirmesi bu alanda ciddi bir boşluk doğurdu.

 Sayın müdür, CHP'nin denetimli yürüyüşü ile lüküs karavanında yol almaya devam ederken zuhur eden belirteçler amaçlanan sonun 15 Temmuz'un başarısızlık rövanşına yönelik olduğunu aşikâr ediyor.

Yok, öyle korktuğumuzdan falan değil de milletin psikolojisini yıpratmaya, antidepresan satışlarını patlatmaya yönelik saçma sapan girişimlerle ekmek parası ilaç gideri edilmesin muradındayız!

Darbe heveslisi atanmışlar, kripto ByLokçular falan bilsinler ki 15 Temmuz'da uygulamalı olarak “bir darbe girişimi nasıl püskürtülür” dersi alan aziz milletimizin iki kuşağı değil postmodern-mesiyanik, yürüyüşsel darbe girişimine dahi izin vermeyeceklerdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.608 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.489 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar