Katliam dini Budizm(mi)!

Çoğu kez Batının güdümünde tezgâhlanan terör eylemleri, terör örgütlerine paralel dünyada oluşturulan İslam terör dini, Müslüman=terörist algısı gayet iyi yerleşti.Her...

Çoğu kez Batının güdümünde tezgâhlanan terör eylemleri, terör örgütlerine paralel dünyada oluşturulan İslam terör dini, Müslüman=terörist algısı gayet iyi yerleşti.

Her Müslüman'a potansiyel terörist muamelesi yapılması Batının temel yaşam hakkı, savunma mekanizması gibi görülmeye başladı!

Buna paralel yurtdışındaki Müslümanlara yönelik saldırıların artması, İslamofobik eylemlerin artması da teröre karşı gösterilen tepkiye bağlandı.

Hollywoodyapımı filmler, diziler üzerinden de Müslümana yapıştırılan terörist sıfatı iyice pekiştirildi…

Kahraman ABD'lilerin, masum vatandaşları acımasız Müslüman teröristlerden kurtarmasını hep birlikte alkışladık.

Pejmürde görünümlü, esmer, öfkeli, nefret dolu Müslüman tiplemelerinin eylemleri hepimizi suskun bir suçluluk psikolojisine sokarken bakımlı, cesur, mazlumdan yana Batılı kahramanlar bilinçaltımıza iyice yerleştiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.605 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.111 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.484 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar