Hadi, müftü yasasını protesto edelim!

Niye yalan söyleyeyim, Ayşe Arman okuyucu falan değilim.Lakin arada -bilhassa- sosyal medyada parlak fikirlerini/düşüncelerini yansıtan anekdotlar gündeme düşünce meraktan bakıveriyorum işte!Sevgili Arman’ın...

Niye yalan söyleyeyim, Ayşe Arman okuyucu falan değilim.

Lakin arada -bilhassa- sosyal medyada parlak fikirlerini/düşüncelerini yansıtan anekdotlar gündeme düşünce meraktan bakıveriyorum işte!

Sevgili Arman’ın çoğu fikrinin benim için boşlukta dolaşan kelimelerden başka bir şey olmaması bazılarında kutsal metin karşılığında kabul gördüğü gerçeğini yok etmiyor tabii.

İşte bu sebeple kimi yazılarını ciddiye almamız, Arman üzerinden bir cenaha yanıt vermemiz gerekiyor.

Müftü yasası nam, uygulamaya ilişkin yazdığı başlık bile meselenin bir kesim tarafından nasıl yanlı belki de daha doğrusu önyargılı baktıklarını göstermeye yeter, artar bile.

“Geçerse tüm kadınların felaketi olacak” dediği bir tasarıyı en az Arman kadar benim de ret etmem, karşı çıkmam gerekir değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.606 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.486 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar