Gelin tanış olalım!

Deniz Baykal’ın ani rahatsızlığı sonrası yaşananlar, içimizdeki kamplaştırıcıların kimler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın...

Deniz Baykal’ın ani rahatsızlığı sonrası yaşananlar, içimizdeki kamplaştırıcıların kimler olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Baykal’ı hastanede ziyaret etmesi, tedavisi için cumhurbaşkanlığı uçağı ile doktor getirtmesi nedense çoğu CHP’liyi, solcu görünümlüyü rahatsız etti.

Baykal’ın eşinin, ilgilerine teşekkür ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Partili kurmaylara diğer solcuların da en azından saygı duymaları gerekirdi değil mi?

Lakin bizim solcularda ibre her vakit şaşırdığından olsa gerek, bu haberlerin altına yapılan yorumlara bakınca solun acımasız ve ikiyüzlü halini bir kez daha görmüş olduk.

AK Parti ve Erdoğan nefretini akıl ve izan ötesi bir boyuta taşıyan adeta nefretle kimlik bulan bu solcular kendilerini kontrol edemeyip -hani neredeyse- Baykal’ı ihanetle suçlayacaklar diye endişelendim inanın!

Hoş, bunların sevgi pıtırcığı sanatçıları da en hümanist köşe döşeyen yazarları da her fırsatta savundukları değerleri sadece kendileri gibi düşünenler için istediklerini zaten ispat ediyorlardı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.605 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.111 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.484 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar