Dünyanın öldüğü gün!

Gezi'den bu yana dur durak bilmeyen global tezgâhlar millet tarafında derdest edildikçe başka bir senaryo ile karşımıza çıkılıyor. En son ve belirgin operasyon olan 15 Temmuz'a büyük ümit bağlamış ve...

Gezi'den bu yana dur durak bilmeyen global tezgâhlar millet tarafında derdest edildikçe başka bir senaryo ile karşımıza çıkılıyor.

 En son ve belirgin operasyon olan 15 Temmuz'a büyük ümit bağlamış ve bunu nihai ele geçirme hamlesi olarak düşünenler saldırılarını durdurmuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına HDP'den Kemal Alemdaroğlu gibi acayip bir konseptteki yoldaşlarıyla çıktığı yolculuğun masum bir şov olduğuna bebeler dahi inanmaz.

Nitekim başta FETÖ'cülerin sözde saldırı kehanetinde bulundukları tarihte CHP yürüyüşüne yönelik yapılması planlanan DAEŞ eylemi, oyun içindeki oyundan sadece küçük bir parça olmalıydı.

Saldırının düzenleneceği araçta ele geçirilen AK Parti baskılı şapkalar ve AK Parti bayrakları “teröristlerin efendilerinin” amaçlarına dair bariz ipuçları vermekteydi.

Bilmem kaç gündür devam eden karavan eşliğinde turistik gezi tadındaki yürüyüşü organize edenlerin tek bir kazanım gayesiyle yatırım yapmayacakları aşikâr!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.608 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.489 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar