CHP’lilerin kadına hakaret özgürlüğü!

Çanakkale Belediye Başkanı ile ilk kez muhatap olmamıştık. Söz konusu zatı, seçimlerde HDP seçimlerde barajı aştığı için şükür pilavı dağıtmasından biliyorduk zaten.Sahi...

Çanakkale Belediye Başkanı ile ilk kez muhatap olmamıştık. Söz konusu zatı, seçimlerde HDP seçimlerde barajı aştığı için şükür pilavı dağıtmasından biliyorduk zaten.

Sahi, siyasette bir başka parti için Allah’a verdiği ahd sonucu şükür pilavı dağıttığını söyleyen belediye başkanının yeri nedir; bunu siyaset bilimciler, sosyologlar falan açıklasın!

Enteresan olan şeyler Çanakkale Belediye Başkanlığının sitesinde başlıyor esasında. Başkanın özgeçmişindeki ifade aynen şu şekilde: “Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan köklü ve sosyal demokrat bir ailenin bireyi olarak…”

Kişinin sosyal demokrat olarak tanımlanmasında bir sıkıntı yok tabii! Lakin başkanlığın resmi sitesinde, belediye başkanının “köklü” bir ailenin çocuğu pardon bireyi olarak dünyaya geldiğini yazmak da nesi!?

Özgeçmiş, masal formatında devam ederken ikinci paragrafın bir yerinde seçim çalışmalarını “önce insan sonra başkan” sloganı ile yürüttüğünü öğreniyoruz ki bu, çok daha ilginç geldi!

Neyse, resmi sitedeki özgeçmişin hepsini yazmayayım da belki merak edip de okursunuz diye burada bitirelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.608 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.489 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar