Cennet Avrupa(!)

Her kadına şiddet, çocuğa istismar vs vakasında ülkemiz insanının ahlaksızlığı, vahşiliği üzerine hikâyeler döşeyen enteresan bir grup bulunur.Hani müsaade edilse dünya üzerindeki tüm...

Her kadına şiddet, çocuğa istismar vs vakasında ülkemiz insanının ahlaksızlığı, vahşiliği üzerine hikâyeler döşeyen enteresan bir grup bulunur.

Hani müsaade edilse dünya üzerindeki tüm suç ve kötülüğün adresini ülkesi, eylemcisini de kendi vatandaşları ilan etmekten zerrece çekinmez bunlar.

İlginçtir; ne Batıdaki cinsel suçlar, kadına şiddet, erken yaşta evlilik olaylarının kabarıklığı ilgisini çeker ne de pedofili vakalarının çokluğu, kayıp on binlerce mülteci çocuk…

Başka bir gezegenden gelen ümmiler olsak Batının insanlığına, adaletine, kadın ve çocuğa hürmetine, hümanizmine hürmet edeceğiz de zahir hepimiz aynı gezegenin evlatlarıyız!

Gözlerini bürüyen hayranlıklarından mı bilinmez, Batının envai çeşit cürümleri görmezden gelindiği gibi müşfik bir yok sayma ile de karşılanır.

Hollywood’daki tecavüz skandallarını dahi bilgece bir af ediş, anlayışla karşılayan zevat tüm öfke ve saldırısını ülkedeki kabahatlere yönlendirmek için biriktiriyor gibidir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.608 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.489 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar