ABD açıktan saldırıyor!

Bakmayın muhalefet başkanlarının seçim öncesi tweetlerini rt edip “biz söylemiştik” demelerine! Bu iddia onların öngörüleri değil olsa olsa söz verdikleri, destek aldıkları odaklardan kendilerine...

Bakmayın muhalefet başkanlarının seçim öncesi tweetlerini rt edip “biz söylemiştik” demelerine! Bu iddia onların öngörüleri değil olsa olsa söz verdikleri, destek aldıkları odaklardan kendilerine fısıldananlar sebebiyledir!

Nitekim iktidarı sandıkta deviremeyen, darbe teşebbüsüyle hall edemeyenler, şimdi emperyalizmin kendilerine verdiği efendilik gücüyle ekonomik darbe teşebbüsüne girişmiş durumda!

Çoğumuz gibi ben de ekonomiden zerre anlamam! Ama yine aklıselim her vatandaş gibi bunun esasında bir Rahip Brunson krizi olmadığının da farkındayım.

İktidar şehvetine kapılan kimi müzmin muhalifler, siyasi ömürleri boyunca iktidarı göremeyecek partililer, efendilerinin girişimleri karşısında iyice heyecana kapılıp bilinçaltı dışavurumu daha doğrusu gizli planlar çerçevesinde konuşulanları ifşa etmekten kendilerini alıkoyamamıştır.

Şu veya bu şekilde “artık iktidardan vazgeçin” mesajlarını yazmaktan imtina etmeyen sözde muhalefet siyasetçileri demokrasi adına çıkılan yolda ekonomik darbe girişiminin tetikçiliğini yapmaktan geri durmuyorlar!

ABD’nin Gezi olaylarıyla başlattığı, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin üzerine seçimlerde elindeki tüm imkânları/insanları kullanarak AK Parti’yi iktidardan indirmek için ürettiği projeler elinde patladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.605 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.111 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.484 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar