Üç liderin Ankara zirvesine doğru

Ankara bu hafta oldukça hareketli… Yıllardır çözüm bulunamayan belki de çözülmek istenmeyen Suriye krizinin çözümü için elini taşın altına koymuş olan üç lider bir araya...

Ankara bu hafta oldukça hareketli… Yıllardır çözüm bulunamayan belki de çözülmek istenmeyen Suriye krizinin çözümü için elini taşın altına koymuş olan üç lider bir araya geliyor. 

Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran lideri Hasan Ruhani Ankara’da krizin çözümü için kritik bir toplantıda buluşacak. 

Çarşamba günü gerçekleşecek zirve öncesi, Salı günü Ankara’da olacak olan Rus lider ile Cumhurbaşkanımız ikili bir zirve gerçekleştirecek. Ve Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin temeli atılacak. 

Bir önceki üçlü zirve Soçi’de düzenlenmişti. 

Astana süreci, çözümsüzlüğün garantisi olarak ortada duran Cenevre Süreci&rsqu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İstanbul’da tarihi dörtlü zirve ve mevcut uluslararası iklim 28 Ekim 2018 | 6.603 Okunma Riyad krizden çıkış yolu arıyorsa 24 Ekim 2018 | 5.499 Okunma Katil ve itiraflar: Riyad’ın yeni 11 Eylül’ü 21 Ekim 2018 | 5.774 Okunma Kaşıkçı olayı Riyad’ın miladı olacak mı? 16 Ekim 2018 | 6.378 Okunma Cemal Kaşıkçı vakası ve odanın ortasında duran fil 14 Ekim 2018 | 6.050 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar