Her şey güzel taraftar eksik

DÜN akşam taraftarsız bir büyük maçın, iyi futbola rağmen ne kadar zevksiz olduğunu bir kere daha gördük. Kadıköy’de aslında iki farklı devrede iki farklı, oyun şekli vardı. Ama sonuç...

DÜN akşam taraftarsız bir büyük maçın, iyi futbola rağmen ne kadar zevksiz olduğunu bir kere daha gördük. Kadıköy’de aslında iki farklı devrede iki farklı, oyun şekli vardı. Ama sonuç itibarıyla iştahlı oyuncular topluluğunun ortaya koyduğu keyifli bir futbol vardı.

İlk yarıda daha ön plana çıkan, alışılımış oyununun dışında bir çizgi ortaya koyan; hem top sahip hem rakip sahada çokça görünen bir Fenerbahçe vardı.

Trabzonspor ise, beşincilik için çekiştiği Antalyaspor’unKasımpaşa’yı  yenmesinden o kadar çok etkilenmiş ki, ilk yarıda adeta yokları oynadı.

Josef’in oyuna hızlı başlaması, Hasan Ali’nin şutu ve bütün bunlara Onur’un zamanlama ve müdahale hatası eklenince ofsyattaki Sow, Fenerbahçe’nin golünü attı.

Trabzonspor’un etkili geldiği tek ataksa ilk devrenin sonundaki Dame N’Doye ile bulduğu pozisyondu. Ancak bu pozisyonda da Volkan Demirel, gole geçit vermedi. Zaten Volkan, Fenerbahçe’nin dün gece en iyisiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fatih Terim’den Rüştü Reçber’e cevap var 25 Temmuz 2017 | 2.126 Okunma Fatih Terim’in Alaçatı baskını 24 Temmuz 2017 | 1.479 Okunma Her şey güzel taraftar eksik 28 Mayıs 2017 | 109 Okunma Sakin-Sabırlı-Huzurlu 07 Mayıs 2017 | 109 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar