Erdoğan’ı korkut, teslim al

Daha önce yazdım: Fethullahçılar, Başbakan Erdoğan’ı nasıl teslim aldılar? Onu korkutarak… Birinci yol; “Ulusalcılar darbe yapacak!” yalanı idi. Taraf Gazetesi de bu yalanı gerçekmiş gibi...

Daha önce yazdım: Fethullahçılar, Başbakan Erdoğan’ı nasıl teslim aldılar?

Onu korkutarak…

Birinci yol; “Ulusalcılar darbe yapacak!” yalanı idi. Taraf Gazetesi de bu yalanı gerçekmiş gibi göstermek amacıyla kurulmuştu. Oradaki kadro, FETÖ’nün operasyon ayağı idi.

İkinci yol ise, “Seni öldürmek istiyorlar!” tuzağıydı. FETÖ’cü polis müdürleri Erdoğan’ın huzuruna çıkıyorlar, suikast planları sunuyorlardı. Fethullahçı istihbarat polisleri, bu tuzağı arkalarında duran ABD’li ajanlarla birlikte kotardılar. Erdoğan’ı kandırmak için belgeler uydurdular. Hatta sesleri kesip biçerek yalandan kanıt imal ettiler. Görsel malzemeler düzenlediler. FETÖ’cü polisin bu oyununda sanıyorum ki MİT içindeki ve asker içindeki uzantılar da kullanıldı.

İkide bir basına bu türden uyduruk haber sızdırdılar. Kamuoyunu ve özellikle de AKP’lileri de buna inandırdılar. Böylece kuşatılan ve korkutulan Erdoğan, kurtuluşu Fethullahçılara teslim olmakta gördü. Sadece kendisini değil devleti bile onlara teslim etti.

Sonrasını biliyoruz.

İKİNCİ SAHNE

Şimdi bu işin ikinci dalgası başlatıldı.

Erdoğan yine darbe ile korkutuluyor. Ve kaynağı da kesinlikle Amerika-CIA.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye-Rusya çatışmasında yeni aşama 12 Ocak 2018 | 345 Okunma AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor 11 Ocak 2018 | 322 Okunma Nazi Almanya’sından AKP Türkiye’sine 10 Ocak 2018 | 369 Okunma Sakın ha! 05 Ocak 2018 | 345 Okunma Ahlaksızların yılı 04 Ocak 2018 | 353 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar