Onlar Müslüman olamaz

30yıllık yazılarım ortada: HDP’yi ve bu çizgiyi en açık ve en şiddetli biçimde eleştiren bir yazarım. PKK’nın TBMM’deki uzantılarına yasaların uygulanmasını da destekleyenlerdenim....

30yıllık yazılarım ortada: HDP’yi ve bu çizgiyi en açık ve en şiddetli biçimde eleştiren bir yazarım. PKK’nın TBMM’deki uzantılarına yasaların uygulanmasını da destekleyenlerdenim. Bunlardan birisi de HDP’li Aysel Tuğluk.Tutuklu olan Tuğluk’un anası vefat etmiş. Kendisi izin alarak anasını Ankara’da defnederken bir gurup yaratık ortaya çıkmış; cenazeye saldırmış.

Bu vicdan ve ahlak yoksunu yobaz grubuna soruyorum: Aysel Tuğluk’un suçundan onun anasına ne?

Kuran-Kerim bile bundan 1400 sene önce kimsenin suçunu başkasının çekemeyeceğini vurgulamıştır.

Bugün bütün dünyada geçerli olan hukuk düzeninde suç kişiseldir. Bir kimsenin suçunun hesabını başkasından soramazsınız.

Öyleyse o masum kadının cenazesine saldıranlar; insanlık açısından olduğu kadar İslam açısından da sorumudurlar, suçludurlar.

IŞİD NESLİ

Her türlü vahşiliği din gibi gösteren sapık bir nesil ortaya çıktı, şehirlerin varoşlarını kuşattı, ağır ağır merkeze doğru ilerliyor.

Bunlar; Suriye’de, Irak’ta insanları diri diri kesen vahşi IŞİD’lilerin Türkiye’deki uzantılarıdır.

Bu tehlikeli kuşağı yetiştiren de AKP’dir... IŞİD’li yetiştiren resmî kuruluşların bazıları şunlar:

*Milli Eğitim Bakanlığı: Derslerin konusunu değiştirerek oradan akıl ve bilimi atan, yerine ilkel Orta Çağ Arap geleneğini yerleştiren... Bu geleneğe de din diyerek onu kutsayan... Çağdaşlık ve demokrasinin simgesi Kemal Atatürk’e açık savaş ilan eden Milli Eğitim Bakanlığı’dır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye-Rusya çatışmasında yeni aşama 12 Ocak 2018 | 345 Okunma AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor 11 Ocak 2018 | 322 Okunma Nazi Almanya’sından AKP Türkiye’sine 10 Ocak 2018 | 369 Okunma Sakın ha! 05 Ocak 2018 | 345 Okunma Ahlaksızların yılı 04 Ocak 2018 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar