Dilsiz şeytanların cahilliği

Ortalıkta zulüm var; talan var, kuyruklu yalan var. Yolsuzlukların ses kaydı, gök kubbeyi çınlatıyor. Ama Türk milletinin başına dindar elbisesi giyerek bela olan kart yobazlar bunu görmezden geliyorlar. Sonra da...

Ortalıkta zulüm var; talan var, kuyruklu yalan var.

Yolsuzlukların ses kaydı, gök kubbeyi çınlatıyor.

Ama Türk milletinin başına dindar elbisesi giyerek bela olan kart yobazlar bunu görmezden geliyorlar. Sonra da köşelerinden şöyle buyuruyorlar: “Her Müslüman kardeşinden sorumludur. Haksızlıklar karşısında susarsa bir Müslüman dilsiz şeytan olur”

Söz doğru, ama söyleyen adamın ağzı eğri.

Doğru sözün çıktığı eğri ağızın sahibi de Akit(sıkışınca Vakit) adlı kışkırtıcı gazetenin yazarı Abdurrahman Dilipak.

Geçen hafta Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat’ın üstünden yine Alevilere çattı. Aklını; Ümit Özat’ın “Ben doldurur ben içerim. Günah benim kime ne?” demesine takmış. Onun üstünden malumatfuruşluk ederken ne kadar cahil olduğunu da ortaya koydu:

“Ümit Özat’ın meşrebini bilmem ama, “Ben doldurur ben içerim. Günah benim kime ne’ diye söz var” diye sözünü ettiği güfte Ali Haydar Timisi’nin “Kime Ne”si… Ali Haydar Timisi Mustafa Timisi’nin yeğeni. Divriğili, sol gelenekten gelen bir müzik adamı. Ali’siz Aleviliğin temsilcilerinden biri olduğu anlaşılıyor.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye-Rusya çatışmasında yeni aşama 12 Ocak 2018 | 343 Okunma AKP, ‘Paralel Hukuk’ üretiyor 11 Ocak 2018 | 321 Okunma Nazi Almanya’sından AKP Türkiye’sine 10 Ocak 2018 | 369 Okunma Sakın ha! 05 Ocak 2018 | 345 Okunma Ahlaksızların yılı 04 Ocak 2018 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar