Talisca alternatif değil!

Güzel zemini yakaladığı zaman Beşiktaş, iyi futbol oynuyor. Alanyaspor gibi içeride dışarıda açık oynamaya çalışan bir rakip Beşiktaş'a imkan sağladı.İkinci golü 2'ye 1 yaparak...

Güzel zemini yakaladığı zaman Beşiktaş, iyi futbol oynuyor. Alanyaspor gibi içeride dışarıda açık oynamaya çalışan bir rakip Beşiktaş'a imkan sağladı.
İkinci golü 2'ye 1 yaparak attılar. Deplasmanlarda oyun olarak rahat oynayan tek takım Beşiktaş. Bu yıl sadece Başakşehir maçının ilk yarım saati ve Fenerbahçe deplasmanı haricinde rakibi tehdit etmedikleri dönem yok.
Rakipler de puan kaybetmişken, "Aman yenelim de 41 puanı cebimize koyalım" dedi.
Cenk, kendisini bir türlü beğendiremese de 12'nci golünü attı. Etkili oynuyor. Beşiktaş favori olduğu maçı favori gibi oynayarak hak ettiği bir galibiyet elde etti.
Bazen hakemler iş alırlar başlarına...
Böyle bir şey benim de başıma geldi.
Trabzon deplasmanı zordu. Biz orada 4-1 öndeyiz. Trabzon deplasmanında kendi sahamızdan aldım, gol attım, vermedi.
4-1'den sonra 4-3'e geldi maç. Son dakika bizim kaleci boşa çıkınca, İsmail Kartal elle çıkardı topu çizgiden. Kafası benim golümde kaldığı için veremedi hakem.
Dün de öyleydi. Quaresma'yı atamadığı için kafası orada kaldı. Alanyasporlu Donald'ı da atamadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 348 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.325 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar