Peki tedavin nerede hocam?

Yılmaz hoca yorumcuydu. Bir türlü söyleyemedi söylemek istediklerini... Onun da herkes gibi çok morali bozuldu. 3'üncü golde maç da turnuva da bitti. Matematiksel olarak Finlandiya bizim için her şeyi yaptı aslında....

Yılmaz hoca yorumcuydu. Bir türlü söyleyemedi söylemek istediklerini...
Onun da herkes gibi çok morali bozuldu. 3'üncü golde maç da turnuva da bitti. Matematiksel olarak Finlandiya bizim için her şeyi yaptı aslında. İzlanda'yı yendi, Hırvatistan'dan puan aldı. Kazansak lider olacaktık belki. Fakat öyle bir maç oldu ki maç 3 gün 3 gece oynansa İzlanda yine bizi yenerdi. Pozisyonumuz bile yok. Orada 2-0 burada 3-0 yendiler bizi. Organizasyonları çok iyi... Biz turnuvada 33 oyuncu kullanmışız, onlar 21. 350 binlik bir ülkeden bu takım çıkıyor.
Futbol Federasyonu'yla ilgili çok şeyler konuşulacaktır. Açıkçası federasyonu milli takımlar serüveni için eleştirmem, benim başka konularda eleştirilerim var. Bu dönemde iki tip antrenörle çalıştık. Bir Fatih Terim. Fatih hoca Türk futbolunu ziyan etmek için geldi.

Bu direktörlüğü yapabilecek ortamı var mıydı, kafasındakileri yapabildi mi, tartışılır, olamadı.
Lucescu ise, "Eli ayağı düzgünse Sabri de, Rıdvan da gelsin oynasın" diyen bir teknik direktör profili çizdi. "Benim için 36 da bir, 18 de bir" dedi. Ben bu tip tercihlere asla olmaz demem. Avrupa futbolunu izliyoruz görüyoruz. Türk futbolundaki dinamiklerimiz, irademiz, kanımız farklı. Almanlar hep Alman hocalarla şampiyon olmuşlar.
Bu tesadüf olamaz. Ben illa yerli olsun demiyorum hocayı ama 3 maçın 2'sinde de hep rakipler üzerinden konuştuk. Bütün hafta boyunca bize rakibi anlattı. Yarmolenko'dan, Konoplyanka'dan, Stepanenko'dan sıkıldım.
Bunu biliyoruz. İyi de, bende kim var?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 350 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.326 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar