Her hafta aynı gol yenir mi?

Gaziantepspor'da oynayan 14 oyuncuya bakıyorum, 9 yabancı görev yaptı. Maça bakıyorum, ilk yarıda yüzde 72'yle topla oynadı Galatasaray... Sen 14 yabancıyı bunun için mi aldın? Bu oyuncularla oynayınca ne fark eder?...

Gaziantepspor'da oynayan 14 oyuncuya bakıyorum, 9 yabancı görev yaptı. Maça bakıyorum, ilk yarıda yüzde 72'yle topla oynadı Galatasaray... Sen 14 yabancıyı bunun için mi aldın? Bu oyuncularla oynayınca ne fark eder? Planlamaları doğru yapmazsanız kaybedersiniz.
Galatasaray'da bugüne kadar yönetim, Tudor'un arkasında olduğunu fazlasıyla hissettiriyor. Bruma'yla çok vahim bir durum yokmuş demek ki bu hafta oynadı.
Tudor'un sezon başı teknik adamı olduğunu, Galatasaray'ın Tudor'a bir şans olduğunudüşünüyorum. Önümüzdeki yıl devam edecek gibi gözüküyor.
Birtakım dengesizliklere rağmen uzun vadede Galatasaray'a yarar sağlayabilir.
Ne kadar sabır gösterilir bilemem ama Fenerbahçe'nin maçını kaybetmesinden sonra takımın ilk yarıdaki coşkusu önemliydi.
Fakat ikinci yarının başında 3 tane pozisyon verdiler, 1-1'den sonra...
Galatasaray'da benim anlamadığım şu, fiziksel bir zaafınız olabilir boy olarak. Bu ayrı ama bir takım sürekli aynı golü yemez.
Sezon boyunca aynı golü yiyen bir ekip varsa başka düşünmek lazım. Muslera hep aynı golü yiyor. Bir de çık, yumrukla mesela. Akan oyunda en çok kafa golü yiyen takım Galatasaray'dır.
Benzer goller, benzer hatalar... Herhangi maçta yediği bir golün tekrarını koyun, dünden farkını göremezsiniz.
Büyük takımlarda 87-88 sezonu aklıma gelir. İki ileri bir geri yapardık, oyuncunun konsantrasyonunu çok etkiler.
Galatasaray'da da böyle, Fenerbahçe de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 347 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.325 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar