Cumhurbaşkanı olmasaydı bu rakama çıkma ihtimali sıfırdı

SABAH yazarı Rıdvan Dilmen, gündeme dair açıklamalar yaptı. Türkiye'deki futbol yayın ihalesi 2,5 milyar dolar+KDV olmuş. Katar olmasaydı bu parayı kim verirdi? Bunlar Cumhurbaşkanı'nın siyasi ilişkileri sayesinde oldu....

SABAH yazarı Rıdvan Dilmen, gündeme dair açıklamalar yaptı.

Türkiye'deki futbol yayın ihalesi 2,5 milyar dolar+KDV olmuş. Katar olmasaydı bu parayı kim verirdi? Bunlar Cumhurbaşkanı'nın siyasi ilişkileri sayesinde oldu. Kimse hayal görmesin.
Cumhurbaşkanımızın 10 yıl önce ailesiyle tanıştım. Hayatlarında iyilikten başka bir şey yok. Allah herkese öyle dost nasip etsin. Annem öldü, hastalandım hep yanımdaydılar.
Ülker Arena'da bir kağıdın üstüne, '1967-2017 ANIYORUZ' yazarak beni öldürmüşler. Siyasi görüşümü, beni sevmeyebilirsiniz. Ama sizin gücünüz benim ömrümü almaya yetmez.
SABAH Spor yazarı Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan 'Futbolun Zirvesi' programında önemli açıklamalarda bulundu. Spor kamuoyunda süren tartışmalardan, kendisine yönelik referandum eleştirilerine kadar birçok konuya değinen Dilmen, çarpıcı ifadeler kullandı. Usta futbol adamının açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:
Ben 1980 darbesini görmüş biriyim. Muğla'dayım, bahçeli bir evdeyim, tuvalete çıktım, bir baktım askerler… Askerler 'çıkmayacaksın' dedi ben de kuzu gibi eve girdim. Şimdi kuzu gibi girmiyor insanlar. Merminin, F16'nın altında yatıyorlar. Ben ülkemizin iyi yönetildiğini düşünüyorum. Hatırlıyorum, Bülent Ecevit, Kaddafi'ye laf attı, rahmetliyi 1 gün havalimanında beklettiler. ABD başkanı ile o zamanlar randevu alınınca, bayram yapıyordu millet. Eee, şimdi canımız isteyince görüşüyoruz. İngiltere başbakanı geliyor, Merkel geliyor.

EVET KAMPANYASI BAŞLATINCA...
Ben referandum için 'evet' kampanyası başlatınca, kimseyle görüşmedim. Sadece 5 arkadaşımı aradım, 1'i girmek istemedi.
Saygı duyarım... Ben kimseden habersiz kimsenin adını veremem.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 351 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.327 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar