VAR bir pozisyonu atladı!

Beşiktaş ile Erzurum, birlikte el ele Erzurum'u yendiler. Özellikle ilk yarıda Beşiktaş gibi bir takıma karşı 3-4 pozisyon bulacaksınız ve atamayacaksınız... 1-0 geride olmak Beşiktaş için kötü bir skor...

Beşiktaş ile Erzurum, birlikte el ele Erzurum'u yendiler. Özellikle ilk yarıda Beşiktaş gibi bir takıma karşı 3-4 pozisyon bulacaksınız ve atamayacaksınız... 1-0 geride olmak Beşiktaş için kötü bir skor değildi. Erzurumspor ikinci yarı baskıyı yiyince, Gökhan golü attı. Büyük takımla oynamanın farkı bu dakikadan sonra başladı.
İlk yarıda çok kötü oynadılar ama ikinci yarıdaki oyunuyla Beşiktaş, Erzurum'da galibiyeti hak etti. Oyuncu değişiklikleriyle ilgili yorum yapmam çünkü kazanan haklıdır. Bakarsak Beşiktaş 24 günde 6 maç yaptı. Çok kötü zeminlerde futbol oynadı. Vodafone Park'ın kötü zemininde 3 maç yaptılar. Linz'de çok tuhaf ve psikolojik olarak zor bir karşılaşma oynadılar. Sonra da direkt Erzurum'a gelip yüksek rakımda maça çıktılar. Kolay bir maraton değil ve bu zorlu periyot devam edecek.
Milli maç arası en çok Beşiktaş'a yarayacaktır. Milli takıma fazla oyuncu göndermemesi de avantajı olacaktır.
Ben Beşiktaş'ın uzun yıllardır 45 dakika bu kadar pozisyon verdiğini hatırlamıyorum.
Özellikle Tolgay ile Oğuzhan'a çok yük bindi. Oğuzhan'ın 2-3 tane iyi maça ihtiyacı var. Bir düşüş var, özgüven kaybı da var.
Hakem Ümit Öztürk harika maç yönetti ama VAR'ın atladığı bir pozisyon var. Vida'nın pozisyonu. Önüne almak istedi ama rakibin ayağına bastı. Pozisyon net penaltı. Farkında değil, belli bir kriteri varsa bilemiyorum. VAR'dan seslenseler, penaltıyı çalardı.

Eğrisi doğrusunu buldu
Negredo attığı gollerle Beşiktaş'a Avrupa'da tur, ligde de galibiyet getirdi. Beşiktaş bu sezon Türkiye Kupası'nda yok, Avrupa Ligi'nden de elenseydi geriye lig kalacaktı. Beşiktaş'ta 4 forvetin en iyisi Negredo. Güneş ümidini kesmişti ondan. Eğrisi doğrusuna geldi ve Negredo ile devam edilecek gibi gözüküyor.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.305 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 347 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.322 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.631 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar