Sen futbolu bırak

Az vermişler! Aslında 30'lu yaşlara geldiği için bence 4 sene verseler daha iyi olurdu. Futbolu bırakmış olurdu. Zaten bu kararın "Sen futbolu bırak" demekten başka bir karşılığı yok. Tabii ki bu ironi. Bu demek...

Az vermişler! Aslında 30'lu yaşlara geldiği için bence 4 sene verseler daha iyi olurdu. Futbolu bırakmış olurdu. Zaten bu kararın "Sen futbolu bırak" demekten başka bir karşılığı yok. Tabii ki bu ironi.
Bu demek değildir ki benim Arda ile olan sevgi ve saygımdan dolayı farklı yorumlayabilirler.
Ben Arda'nın kesinlikle hatalı olduğunu, şimdiye kadar olmadığı kadar hatalı olduğunu ve cezanın da muhakkak olması gerektiğini söylemiştim. 4 Büyükler'de olsaydı bu cezayı almayacağını herkes biliyordur.
Açıkçası daha önce alınmış kararlar ve bu kararın da '16 maçın şu kadarı şundan, bu kadarı bundan' diye bir açıklama olursa biz de tatmin oluruz.
Arda evet ceza almalıydı.
Arda yanlış yaptı ama tarihin en büyük cezası buysa, ben çok yanlış bulmuyorum, toplumun bir kısmının gönlündekini verdiler maalesef.
Arda CV'siyle birlikte örnek bir ailenin çocuğudur.

Saçma sapan bir karar

Özellikle büyük oyuncu olmak ve belli bir yere gelmek Türkiye'de maalesef rahatsız edici. Buna insanların ekmeğine yağ sürdü. Daha önceki milli takım olaylarında benim görüşüm ve bakışım farklıydı. Burada ben Arda'yı hatalı buluyorum. Arda'nın ceza alması gerektiğini düşünüyorum.
Ama ben kötü örneğe, kötü örnekle cevap vermek istemiyorum. Ama bu 16 maçlık cezayla; TFF'nin ve bu kurulların bugüne kadar aldığı veya alamadığı saçma sapan, adil olmayan kararlarına bir yenisini daha ekledi.
Eğer bu adil bir kararsa daha önce niye saçma sapan eksik kararlar veriliyordu.
Arda'nın ceza alması doğru ama 16 maçlık ceza hukuka uygun mudur?
Hukukçular tartışsın.
Ama vicdani olarak Kemal Hocaya, yardımcı hoca Erdinç Hocaya davranışını tabii ki eski bir futbolcu olarak tavsiye etmem mümkün değil.
Ama 'Arda Turan gibi bir oyuncuya 16 maçlık ceza verdik görün bundan sonra yapamaz oyuncular' diyorlar ya... Kasıt ve intikam duygusu var

Hepimiz Allah nasip...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 351 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.327 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar