Talisca’nın cezası iptal edilmeli

TFF'nin görevi asıl şimdi başlıyor. Başakşehir'le Beşiktaş çekişmiyor artık, 4 takım var yarışta. Galatasaray kazandığı takdirde Beşiktaş'la 6 puanlık farka ulaşacak....

TFF'nin görevi asıl şimdi başlıyor. Başakşehir'le Beşiktaş çekişmiyor artık, 4 takım var yarışta. Galatasaray kazandığı takdirde Beşiktaş'la 6 puanlık farka ulaşacak. Başakşehir kazanırsa o da 5'e çıkaracak, Fenerbahçe de 3 yapabilir. Rakip tek değil. Tüm hocaların basın toplantıları sertleşecek. 2 takımlı yarış biri de Başakşehir'se farklı olur. Şimdi yönetin bakalım. Eleştiri babında değil, işleri kolay değil diyorum.
Maşallah dediğin 2 gün yaşamaz ya, dünkü hakem Alper Ulusoy öyle oldu. İlk yarıda hakemi çok beğenmiştim. Onların performansı da çok kötüydü ikinci yarı. Maçın önüne hakem kararları geçecek. Konyasporlu Filipovic, sarı kartı varken Talisca'ya sarıldığı, çektiği hakemin avantaja bıraktığı pozisyonda nasıl olur da pozisyon bitince atılmaz?
Ben açıkçası ilk yarıda Tolgay'ın eline gelen topu penaltı olarak görmüyorum, görene saygı duyarım ama futbol oynamış birisi olarak elini çekerken topa yakalandığını düşünüyorum. Diğer pozisyonlar ise facia. Hakem nasıl gördüyse ayağa basan kişiyi Ali Turan yerine Talisca olarak gördü. Bu öyle bir hata ki hem bu maçı etkiliyor, sinirler bozuluyor, hem de Fenerbahçe derbisini… Hiçbir oyuncunun görmediği, sadece Jahovic'in gördüğü pozisyonda Pepe kafa-el karışık topu çizgiden çıkardı. Hakem bence kesinlikle görmedi ama ne yapayım görmediyse? Hakemin hataları ligin her kademesini etkiledi. Küme düşme hattını, zirveyi, Fenerbahçe derbisini… Hatta sonuncusunu söyleyeyim, Caner'in Volkan Şen'e son saniyede yaptığı da bence penaltı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.307 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 347 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.324 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar