Fenerbahçe gruplara kalır

Yazımı yazmadan önce SABAH Spor servisinden Taner Karaman ile görüşürken, ilginç bir istatistik verdi. Maç boyunca Fenerbahçe 497 isabetli pas, Vardar ise 69 isabetli pas yapmış. Ne kadar pas yaparsan yap, maç da...

Yazımı yazmadan önce SABAH Spor servisinden Taner Karaman ile görüşürken, ilginç bir istatistik verdi. Maç boyunca Fenerbahçe 497 isabetli pas, Vardar ise 69 isabetli pas yapmış. Ne kadar pas yaparsan yap, maç da kaybedebiliyorsun, hatta 2-0 gibi net skorla!.. Aynı zamanda ne kadar az pas yaparsan yap, zaman zaman da net skorla kazanılabiliyor.
Öncelikle şunu söyleyeyim: Futbolda kesin tahminler doğru değildir, bu oyun her skora açıktır. Ama Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruplara kalacaktır. Belki de bu yıl kimseye atmadığı kadar Vardar'a atar önümüzdeki hafta ve gruplara kalır. Fenerbahçe de müthiş performans gösterir ve rakibini paramparça edebilir.
Beni umut tacirliği yapıyor gibi düşünmeyin.
Fenerbahçe'nin haftaya rövanşta çok farklı kazanması hüner değil, bugün kaybettiği maç hünerdir. Ben Avrupa kupalarında çok maç oynadım ve izledim. Her takıma inancım vardır ama uzun zamandır Vardar gibi zayıfını görmedim. Bu yüzden "Fenerbahçe gruplara kalır" diyorum.
Dört stoperden, üç stopere döndüler. Mehmet Topal, Skrtel ve Ozan Tufan'ı da stoper diyelim. Hasan Ali, ikinci yarıda, Şener ilk yarıda ataktaydı ama diğer yarılarda yoktular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cüneyt hoca VAR’a karşı 04 Eylül 2018 | 4.308 Okunma Kayseri’ye saygı Trabzon’a alkış 03 Eylül 2018 | 351 Okunma Trabzon, Alanya’ya benzemez 02 Eylül 2018 | 3.249 Okunma Aldatmamalı! İyi bir forvet lazım 29 Ağustos 2018 | 3.327 Okunma Ofsayt kuralının değişmesi lazım 28 Ağustos 2018 | 3.637 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar