YSK Türkiye'nin önünü açmıştır!

Karardan önce “YSK demokrasi adına, bu ülkenin geleceği adına, bu şehrin geleceği adına, ülkenin uluslararası alanda demokrat bir ülke olduğunu ispat etmeleri adına yarın en doğru kararı verecek...

Karardan önce “YSK demokrasi adına, bu ülkenin geleceği adına, bu şehrin geleceği adına, ülkenin uluslararası alanda demokrat bir ülke olduğunu ispat etmeleri adına yarın en doğru kararı verecek, Türkiye'nin önünü açacak” diyerek güvendiği YSK’yı karardan sonra hiyanetle suçlamak İmamoğlu’nun tutarlılığı açısından önemlidir. 

CHP Genel Başkanının YSK üyelerini teker teker sayıp yuhalattırması bırakın bir siyasiyi sokaktaki sıradan bir insanın bile tevessül etmeyeceği hadsizliktir.

Karar beğenilmeyebilir, eleştirilebilir ama hakaret ve tehdit ne insanidir, ne hukukidir ne de demokratiktir. 

23 Haziran’da İmamoğlu gerçek oyuna kavuşacaktır. Kazanırsa yine başkan olacaktır. Bir farkla bu kez şaibesiz kazanmış olacaktır. 

Yıldırım kazandığ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar