Yalnızlık ironisi

Akıllara durgunluk verecek şekilde girişilen ve başarısız olan kanlı darbe/işgalteşebbüsünden dört saat sonra havaalanlarının faaliyete geçmesi, devlet işlerininkesintisiz devam...

Akıllara durgunluk verecek şekilde girişilen ve başarısız olan kanlı darbe/işgalteşebbüsünden dört saat sonra havaalanlarının faaliyete geçmesi, devlet işlerininkesintisiz devam etmesi, büyük projelerin ara vermeden hedefine doğru yol kat etmesi veuzaya uydu gönderilmesi devletin büyüklüğüne ve siyasi istikrara işaret eder.

Kimsenin tepki göstermeyeceğini, kılını bile kıpırdatmayacağını, herkesin evine çekileceğini hesap edenlere halkımız 15 Temmuz gecesi unutamayacakları bir ders verdi.

***

Halkımız 15 Temmuz gecesi cumhurbaşkanımıza yalnız olmadığını ispat emiş, 29 günsürdürdüğü nöbetlerle de yalnız bırakmayacağını göstermişti.

Buna rağmen cumhurbaşkanımızın faizle mücadelesinde yalnızlıktan bahsetmesi önce beni endişelendirdi sonra da halkımızın fedakârlığını düşününce bunun bir yönüyle ironibir diğer yönüyle de başlatacağı yeni seferberliğe teşvik olarak algıladım.

Öyle de çıktı.

***

Bu ülkeye kasteden hainler 15 Temmuz’da yedikleri tokattan sonra kabul edelim ki yılmadılar. Karşı atağa geçtiler.

KahKHK, kah OHAL ve kah tutuklular/cezalandırılanlar üzerinden darbecileri korumaya ve hükümeti yıpratmaya çalıştılar.

Bu bağlamda ana muhalefet partisinin takip ettiği politika da kabul edelim ki, hainleri cesaretlendirdi/cesaretlendiriyor!

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 329 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar