Yalanın menzili kısa olur

Uçkuruna sahip olamadığından ötürü makamını terk etmek zorunda kalan ve son zamanlarda boş boş konuşmayı yeğleyen CHP’nin sabık genel başkanı yine inciler döktürmüş! Hazret...

Uçkuruna sahip olamadığından ötürü makamını terk etmek zorunda kalan ve son zamanlarda boş boş konuşmayı yeğleyen CHP’nin sabık genel başkanı yine inciler döktürmüş!

Hazret referandumda ‘hayır’ oyları galip gelecek hülyasına dalmış ve buyurmuş ki, ‘Eğer hayır oyu çıkarsa Anadolu'yu istiladan o gün kurtarmış gibi sevineceğiz. Devletimize kavuşmuş gibi, cumhuriyetimize kavuşmuş gibi, milletimizin egemenliğini korumuş gibi sevineceğiz.’

Hani derler ya ‘İki insan çeşidi vardır: Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen.’

Yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu.

***

Milletin 67 senedir toz bezi niyetine bile kullanmak istemediği bu politik düşünce sahipleri kendilerini hala bulunmaz Hint kumaşı zannetmek gibi bir aymazlığın içindeler.

Bu politikdüşüncenin şimdiye dek yaptığı en iyi şey her seçimde kaybetmek değilmiş gibi kendi çöplüklerinde nutuk atarak birbirlerini ağırlıyorlar.

Bununla yetinseler, ‘bırak avunsunlar’ der geçersin. Ama ‘evet’ oyu verenleriişgalci ilan etmek, devlet düşmanı görmek, cumhuriyet karşıtı göstermek ve milli egemenliğe muhalifmiş gibi itham etmek, boşboğazlığın ötesinde kutuplaşma fitnesini körüklemek demektir.

***

İsli kazanın yanında oturana da is bulaşır der atalar. O böyle söyler de yanındaki geri kalır mı. Geçen hafta kendi çöplüğünde öterken ölçüyü kaçırıp milleti deniz dökme tehdidi savuran hadsiz de şecaat arz ederken sirkatin söylemeye devam etmiş.

Seçim bölgesinde çalışma yapmak için gittiği bir ilçede yuhalanan ve taşlanan bu kasaba politikacısı kendi taraftarlarına yaptığı konuşmada diyor ki:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar