Vur beline kazmayı!

19 yıldır bir taraftan ülkenin kalkınması için çaba sarf ederken diğer taraftan vesayet sistemi ve uzantılarıyla mücadele ede ede gelmiş bir iktidar vardır . 27 Nisan muhtırası ve AK Partiyi kapatma davası...

19 yıldır bir taraftan ülkenin kalkınması için çaba sarf ederken diğer taraftan vesayet sistemi ve uzantılarıyla mücadele ede ede gelmiş bir iktidar vardır .

27 Nisan muhtırası ve AK Partiyi kapatma davası üzerinden başlatılan , MİT başkanı , 17/25 Aralık, Gezi olayları, hendek çukur eylemleriyle sürdürülen nihayet 15 Temmuz silahlı kalkışmasıyla zirve yapan iktidarı devirmeye yönelik olağanüstü bir süreçten geçtik.

Bu olağanüstü süreçte kimi aksaklıkların ve eksikliklerin varlığı inkar edilemez.

Dolayısıyla muhalefetin seslendirdiği itiraz edilemeyecek kimi eleştirilerin varlığı da tartışılmaz bir husustur.

Nitekim 2 Mart'ta yaptığı konuşma ile ve açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı ile Başkan Erdoğan gerçeklere kulak tıkamadığını göstermiştir.

Muhalefet motto haline getirdiği birkaç sorun etrafında dönüp dolaşırken Başkan Erdoğan muhalefetin aklının ucundan bile geçmeyen yüzlerce soruna parmak basıp çözümü için eylem planı açıklamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar