Türkiye İP'e şükran borçludur!

Proje tutmadı. Altılı maşanın ikinci büyük ortağı İP, masadan ayrıldı. Hem öyle bir ayrıldı ki masanın bir maşa olduğunu çok ağır suçlamalarla ilan etti.Düne kadar altı...

Proje tutmadı. Altılı maşanın ikinci büyük ortağı İP, masadan ayrıldı. Hem öyle bir ayrıldı ki masanın bir maşa olduğunu çok ağır suçlamalarla ilan etti.

Düne kadar altı benzemez her ağızlarını açtıkça ne kadar uyumlu olduklarını, ne kadar hoşgörülü olduklarını, ne kadar demokrasi havarisi kesildiklerini ve ne kadar ortak akıl ile hareket ettiklerini söyleyip durdular.

12. toplantıya kadar güçlendirilmiş parlamenter sistem, anayasa değişikliği ve mutabakat metni çalışmaları yaptılar ve dışarıya uyum fotoğrafı verdiler.

Ama İP Genel Başkanı'nın Cuma günü yaptığı zehir zemberek açıklama ile birlik görüntüsünün altında ne kadar dağınık bir koalisyon olduğu ortaya çıktı.

Anlaşamamak normaldir. Masadan ayrılmak da normaldir.

Ama bir buçuk sene can ciğer kuzu sarması görüntüsü verip, birden kavgada bile söylenmeyecek laflar edilirse işte o zaman, o lafları söyleyenlerin gerçek yüzü ortaya çıkmış olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar