Tek hatası keşke başörtüsü olsa!

Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun'un bugünkü (21.08.2022)''Tek hatası keşke başörtüsü olsa!'' başlıklı yazısı.

Hatırlayacaksınız, Atatürk Havaalanı'nın millet bahçesi yapılmasına CHP muhalefet etti.

Ancak daha sonra ortaya çıktı ki CHP lideri havaalanının millet bahçesi yapılması fikrinin kendilerine ait olduğunu ve AK Parti'nin telefonlarını dinleyerek bu projeyi çaldığını söylemiş, hem de bir TV'ye verdiği mülakatta, üstelik canlı yayında!

Hükümetin atacağı adımları önceden haber alıp o istikamette açıklamalar yapan CHP lideri artık ''biz söyledik de yaptılar'' propagandasına başladı.

Son kurnazlığı öğrenci kredileri konusunda yapmıştı.

Bağımsız gazeteci(!)Özlem Gürses bu kurnazlığı, muhalefetin iktidarın adımlarını önceden öğrendiğini, bürokrasiden CHP'ye bilgi gittiğini muhalefetin böylece gündem oluşturduğunu açık açık söyledi.

Şimdi de hükümetin Suriye konusundaki son açıklamalarını ''Bizim dediğimiz noktaya gelmeleri doğru. Umarım başarılı olurlar. Keşke bizi daha önceden dinleselerdi.'' demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar