Taşı gediğine koymak!

Binlerce masumun kanına girmiş terör örgütlerine terörist demeyip onları taraf olarak niteleyen ABD, kongreyi işgal eden Trumpçılara hemen terörist damgasını yapıştırdı. Demek ki neymiş?!Türkiye...

Binlerce masumun kanına girmiş terör örgütlerine terörist demeyip onları taraf olarak niteleyen ABD, kongreyi işgal eden Trumpçılara hemen terörist damgasını yapıştırdı.

Demek ki neymiş?!

Türkiye taraflara sükûnet çağrısı yaparken dört dörtlük bir mesaj vermiş ABD yetkililerine.

Yüzlerce insanın ölümüne binlercesinin yaralanmasına ve milyarlarca dolarlık zarara sebep olan darbe girişiminin başını hâlâ koruyup kollayan ABD, yarın kongreyi işgal edenleri ve azmettirenleri yargıladığında Türkiye yine taşı gediğine koyacaktır eminim.

Çünkü kongreyi işgal edenlere ve azmettirenlere önümüzdeki günlerde hesap sorulacaktır. İşte o zaman belki ABD yaptığı darbe destekçiliğini anlayacak ve belki de FETÖ’yü teslim veya deport etmeyi konuşmaya başlayacaktır.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (BÜ) EYLEMLERİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar