Şu doksanlar hikâyesinden vazgeçin beyler!

Belki bir kısmı doksanlı yıllarda çocuk yaşta olan aklı evveller terörle mücadelede yasaların işletilmesi gündeme gelince, ‘Aman ha doksanlı yıllara dönmeyelim’ diyerek kamuoyuna korku salmaya...

Belki bir kısmı doksanlı yıllarda çocuk yaşta olan aklı evveller terörle mücadelede yasaların işletilmesi gündeme gelince, ‘Aman ha doksanlı yıllara dönmeyelim’ diyerek kamuoyuna korku salmaya çalışıyorlar.

Beşer hafızası nisyan ile ma’lul olduğu için teröre destek veren bir vekile dokunulursa Kürt Sorunu daha da katmerleşir endişesini yaymaya çalışıyorlar.

***

Oysa artık terör sorununu Kürt Sorunu diye pazarlamaya çalışanlar meseleye objektif olarak yaklaşmak yerine maalesef sırf ‘Erdoğan ve AK Parti zarar görsün de ne olursa olsun’ kin ve nefretiyle hareket ediyorlar.

Halbuki gerçek hiç de iddia edildiği gibi değil.

***

Evet ensesine bastırılarak götürülen milletvekili fotoğrafı doksanlı yıllara damgasını vuran bir enstantaneydi.

Evet doksanlı yıllarda çok ciddi bir Kürt Sorunu vardı. Kürt vatandaşlar kendi dillerini konuşamamak dahil birçok haktan mahrumdular. Sadece vatandaşlar değil yaşadıkları bölgeler bile mahrumiyet bölgeleri idi.

Dolayısıyla bu sorunu ile getiren vekillerin enselerine bastırılarak götürülmeleri sorunu daha da büyütmüştür!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar