Siyasi eleştiriye eyvallah ama küfür ve hakaret asla kabul edilemez!

Bilindiği gibi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında ''Cumhurbaşkanına hakaret, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, TC...

Bilindiği gibi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında ''Cumhurbaşkanına hakaret, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme, terör örgütü propagandası yapmak, Türk milletini, TC devletini, TBMM'yi TC hükümetini ve devletin yargı organlarını alenen aşağılama.'' suçlarından dava açılmış ve hepsinden ceza almıştı.

Yargıtay bu cezaların bir kısmını onadı bir kısmını da bozdu.

Yargıtay kararının siyasi boyutu çok su kaldıracak hamur gibidir. Kimin lehine kimin aleyhine, kim kime gol attı, bunlar tartışılır. Yeterince de yazıldı konuşuldu zaten.

Ben farklı bir pencereden bakacağım.

HDP'YE DESTEK

Benim açımdan Yargıtay'ın Kaftancıoğlu hakkında 'Terör örgütü propagandası yapma' suçundan verilen ceza ile 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçundan verilen cezayı bozma kararı isabetli olmamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum