Sahtekârlar ve BOP

Şeyh kılığındaki istismarcı, tasavvuf ve din düşmanlarına ve de din ve tasavvuf gerçeğini hakkıyla bilmeyen kimi Müslümanlara öyle bir kapı araladı ki; hani bir deli kuyuya bir taş atmış da...

Şeyh kılığındaki istismarcı, tasavvuf ve din düşmanlarına ve de din ve tasavvuf gerçeğini hakkıyla bilmeyen kimi Müslümanlara öyle bir kapı araladı ki; hani bir deli kuyuya bir taş atmış da kırk akıllı çıkaramamış ya, aynen öyle bir sürece girdik.

Aynı süreci cemaat adı altında emperyalizmin uşaklığını yapıp kanlı darbeye girişecek kadar yoldan çıkmış örgüt de yaşattı bu ülkeye.

Fırsat bu fırsat önüne gelen cemaat ve tarikat diyerek dindar kesime salvo üstüne salvo sallamaya başladı.

En son kadınların çıplak vücuduna yazı yazmak suretiyle güya tedavi eden istismarcı hakkında cinci hoca başlığıyla bir haber yayınlandı.

Tamam, bu istismarcılarla mücadele edelim.

Bu sahtekârların cezasını adalet versin tamam da, önüne gelen sarıklıyı hoca diye baş tacı edenleri nasıl koruyacaksınız, sorun burada.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar