Politik dedikodu ve sistematik yalan makinesi!

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ana muhalefet liderini son açıklamasından sonra, 'Politik dedikodu ve sistematik yalan' üreten bir şahıs olarak tarif etti.Ben de bir TV programında ana muhalefet liderinin en fazla yalan söyleyen...

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ana muhalefet liderini son açıklamasından sonra, 'Politik dedikodu ve sistematik yalan' üreten bir şahıs olarak tarif etti.

Ben de bir TV programında ana muhalefet liderinin en fazla yalan söyleyen genel başkan sıfatıyla Guinnes rekorlar kitabına gireceğini söylemiştim.

Söylediği yalanlar o kadar çok ki yalancı çoban konumuna düştüğünün farkında değil.

Kendi dostları da savunamıyor.

Geçenlerde bir TV programında CHP'yi savunan birine defaatle sordum, 'Erdoğan'ın kaçacağına inanıyor musun?' diye inanıyorum diyemedi, savunamadı, vakıflar üzerinden bir şeyler söylemeye çalıştı.

Savunulacak gibi değil ki.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar