Orantısız güç kullanma ey Fransa!

Hatırlayın PKK terörüyle mücadele eden Türkiye’ye batı dünyası ‘orantısız güç kullanma’ uyarısında bulunuyordu.  Şimdi aynı batı ne...

Hatırlayın PKK terörüyle mücadele eden Türkiye’ye batı dünyası ‘orantısız güç kullanma’ uyarısında bulunuyordu. 

Şimdi aynı batı ne diyor ‘merhametsizce ve acımasızca vuracağız.’ Sonra uçaklar havalanıyor ve terör örgütünün merkezi olarak bilinen şehri bombalıyor. (Fransa, Rakka’daki DAİŞ’in eğitim merkezlerini, silah depolarını vurmuş! Aylardır DAİŞ’i bombalayan koalisyon güçleri ne yapmış!)

Şimdi biz Fransa’yı ikaz etsek ‘aman orantısız güç kullanma’ desek yakışık alır mı?

Almaz.

***

Ne diyordu Merkel ‘seçimden sonra Kürtlerle masaya oturun’ Kürtlerden maksadı Kürt vatandaşlar değil tabii ki maksadı terörist PKK.

Düşünün bir terör örgütü Köln’ün bir banliyösünü işgal etse, güvenlik güçleri girmesin diye hendekler kazsa, ‘Alman devletinin valisini emniyetini tanımıyoruz’ dese ve silahlı direnişe geçse, Türkiye başbakanı da Alman hükümetine ‘Onlarla masaya oturun’ dese yakışık alır mı?

Almaz.

***

ABD’ye karşı terörist eylemler yapan bir terör örgütünün ABD’ye komşu bir ülkedeki uzantısına Türkiye silah yardımı yapsa yakışık alır mı?

Almaz.

***

Türkiye, halkını katleden bir zalim devlet reisine yardım etse, Rusya da o zalime karşı tavır alsa. Türkiye uçaklarını gönderip zalim devlet reisine yardım ediyorum diyerek Rusya’nın desteklediği ılımlı muhalifleri de bombalasa ve sivilleri öldürse yakışık alır mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar