Meğer komplo teorisi değilmiş, gerçekmiş!

Dünkü yazımda ‘Bu işte bir bit yeniği var’ diyerek Muhammed Ali’nin cenaze töreninde cumhurbaşkanının önceden ilan edilen konuşmasının iptalini sorgulamıştım.  Bir komplo teorisi olarak...

Dünkü yazımda ‘Bu işte bir bit yeniği var’ diyerek Muhammed Ali’nin cenaze töreninde cumhurbaşkanının önceden ilan edilen konuşmasının iptalini sorgulamıştım. 

Bir komplo teorisi olarak da olayın arkasında paralel yapı ve ABD gizli servisinin olduğunu yazmıştım.

Benimkisi bir istintac (çıkarsama) idi.

Meğerse komplo teorisi falan değil gerçekmiş!

***

Dünkü Yeni Şafak’ta İbrahim Karagöl beni teyiden şunları yazdı, “M. Ali hem Müslüman hem siyahtı. Beyaz Amerikan ırkçılığının zirvede olduğu, İslamofobik dalganın ABD’yi rehin aldığı bir dönemde elbette Ali kimliği asla öne çıkmamalıydı.

Çıkmadı da. Çıkarmadılar. Bunun için çok yoğun ve bir o kadar da utandıran tavırlar takındılar. Kuvvetle muhtemel hem ailesi hem de organizasyon şirketi bu konuda uyarıldı.”

Uyarılma ihtimali yüksek çünkü aile sözcüsü önce Erdoğan’ın konuşacağını ilan etti sonra sudan bir bahane ile iptal ettiğini açıkladı!

***

Erdoğan yerine Türkiye hakkında küstahça sözler söylen bir haham konuştu.

Karagöl bu noktaya da şöyle değiniyor, “İslami kimlik öne çıkmayacak, Müslüman değerler öne çıkmayacak, Muhammed Ali yeniden bir sembole, efsaneye dönüştürülmeyecek, Müslüman dünyanın cenazeye ilgilisi minimum düzeyde tutulacak, Tayyip Erdoğan gibi, Türkiye gibi, işi büyüten, işe sahip çıkanların girişimleri boşa çıkartılacak. Öyle de oldu.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar