Masada korku dağları sarmış!

Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun'un bugünkü (29.01.2022)'' Masada korku dağları sarmış!'' başlıklı yazısı.

Ulusal yayına başlayan Antalya merkezli Lider TV'de her çarşamba akşamı yayınlanan bir programa sabit misafir olarak davet edildim.

25 Ocak Çarşamba günü programdan önce misafirlerden biri, 'Danışmanlarından aldığım bilgiye göre Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ikna olmuş.' dedi. Nagehan Alçı da oradaydı, 'Ben tam tersi bilgiye sahibim. Cihan Paçacı'yla röportaj yaptım ama yarınki yazıda yayınlayacağım.' dedi.

Malum 26 Ocak Perşembe günü altılı masanın toplantı günüydü ve aynı gün Alçı'nın röportajı yayınlandı ve Paçacı partideki görevinden istifa etti.

İP'in ev sahipliğinde yapılacak toplantı günü yayınlanacak bir röportajın verilmesinin tesadüf olduğuna inanacak kadar kimse saf değildir.

Altılı masanın tam da aday belirleme yönteminin konuşulacağı toplantı gününde yardımcılarından birinin ağzıyla partisinin görüşünü kamuoyuna açıklaması siyaset satrancını ustalıkla oynayan Akşener'in bir hamlesi olduğundan da şüphe edilmez.

Tabiatıyla

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar