Laiklik ya çıkarılmalı ya da tarif edilmelidir!

Hep söylüyorum, milli mücadele kahramanları emperyalist işgalcileri kovdu ancak işgalcilerin kültürünü bu millete ve devlete dayatan CHP oldu.Emperyalistlerin yapamayacağı kültür işgalini tek parti döneminde CHP...

Hep söylüyorum, milli mücadele kahramanları emperyalist işgalcileri kovdu ancak işgalcilerin kültürünü bu millete ve devlete dayatan CHP oldu.

Emperyalistlerin yapamayacağı kültür işgalini tek parti döneminde CHP yaptı!

Ve o zihniyet bugün hâlâ hayatiyetini sürdürüyor.

CHP'nin öncülüğünü ve siyasette önderliğini yaptığı o zihniyet, bu milletin başta inancı olmak üzere tüm moral değerlerini kendisine hasım olarak hatta düşman olarak gören ve onunla mücadele etmeyi ilke edinen bir zihniyet.

Milletini kahir ekseriyetinin reddettiği bu zihniyet, kâh sivil toplum örgütü olarak kâh siyasi parti olarak hâlâ eski alışkanlıklarından vaz geçmemiş ve hâlâ borusunun öteceğini düşünerek değişik zamanlarda provalar yapıyor.

Geçtiğimiz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar