Kılıçdaroğlu'nun serap görme hali

Türkiye bu güne kadar çok sayıda protokol ile askeri öğrenci mübadelesi yapmıştır. kimseden de bir tepki görmemiştir. Tamamen teknik bir konudur.Fakat son onaylanan protokolün tarafı Katar olunca muhalefetin tepkisi...

Türkiye bu güne kadar çok sayıda protokol ile askeri öğrenci mübadelesi yapmıştır. kimseden de bir tepki görmemiştir. Tamamen teknik bir konudur.

Fakat son onaylanan protokolün tarafı Katar olunca muhalefetin tepkisi gecikmedi.

Muhalefet derken sadece siyasi muhalefeti kastetmiyorum.

Ülkesine ve ülkesinin halkına tepeden bakan, batı kültürüyle beslenmiş çevrelerin, milletin seçtiği dindar başkana karşı önyargılı olan bütün çevreleri kastediyorum.

Pusholder adresinden, 'Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız bir şekilde tıp, diş hekimliği ve eczacılık eğitimi alacak.' diye bir tweet yayınlandı.

Tam da gençlerimizin üniversite sınavına girecekleri günün arifesinde atılan bu tweet ister istemez öğrencilerimizin ve velilerinin tepkisine sebep oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar