Kılıçdaroğlu'nun seccade ile imtihanı!

31 Mart 2023 tarihinde İstanbul Platformu'nun Kılıçdaroğlu'nun katılacağı bir iftar vereceği davetini görünce platformun koordinatörü olan büyüğümüze bir mesaj çektim.Bu...

31 Mart 2023 tarihinde İstanbul Platformu'nun Kılıçdaroğlu'nun katılacağı bir iftar vereceği davetini görünce platformun koordinatörü olan büyüğümüze bir mesaj çektim.

Bu büyüğümüz (medyada ismine yer verilmediği için ben de zikretmiyorum) 'Ağabey diyor ki' başlığıyla yayınladığı seri makalelerde ayetler ve hadislerle İslami duyarlılığı sürekli gündemde tutan bir büyüğümüz. Yani dindar bir aksakal..

Fakat siyasi yaklaşım konusunda uzun zamandan beri farklı düşünüyoruz. SP'ye daha yakın duruyor ve AK Parti'yi şiddetli şekilde eleştiriyor.

Benim yöntemim ayrı dünyaların insanlarıyla bile hikmet ve mev'ıze-i hasene ile görüşmektir. Hele ağabey dediğimiz biriyle asla kavga etmek değildir. O yüzden saygıda kusur etmeden siyasi konuları da kendisiyle müzakere ederim.

Yine 'Ağabey diyor ki' serisi bir yazıda insanların yaşlanınca, makam mevkiden uzaklaşınca, dostlarının da azaldığından bahseden bir makale yayınladı.

Bunun üzer

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar