İsrail suç işlemeye devam ediyor!

En aşağılık insanlık suçlarından biri de, başkalarının vatanını işgal edip gerçek sahiplerinin hukukunu ihlaldir. İsrail devleti şu anda bu büyük insanlık suçunu irtikâp...

En aşağılık insanlık suçlarından biri de, başkalarının vatanını işgal edip gerçek sahiplerinin hukukunu ihlaldir.

İsrail devleti şu anda bu büyük insanlık suçunu irtikâp etmektedir.

Filistinlilerin vatanını işgal ederek, onları bütün insani haklardan mahrum şekilde baskı altında tutmakta ve çağımızın en bariz hak ihlalini sürdürmektedir.

***

Kendi vatandaşı olan, İsrail pasaportu taşıyan ve İsrail nüfusunun beşte birine tekabül eden Filistinlilere bile insan muamelesi yapmaktan kaçınmamaktadır. Onları tıpkı bir zamanlar Amerika’nın zencilere uyguladığı muameleyi reva görmektedir.

Batı Yakası ve Gazze halkına uyguladığı barbarlığı anlatmaya bile gerek yok.

Sözde uygar dünya da bu ihlalleri göre göre, bile bile İsrail devletine arka çıkmakta ve bu insanlık suçuna iştirak etmektedir.

***

AK Parti iktidarları insanlık dışı baskılara ‘devlet terörü’ diyerek; van minut çekerek İsrail’in barbarlığına gayet net tavır koymuş bu özelliğiyle de Erdoğan, ümmet nezdinde tartışmasız gönüllerin lideri olmuştur.

Ancak, Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi ve hafta içinde kabul edilen tazminat protokolü kimi çevreler tarafından Türkiye’nin geri adımı olarak değerlendirilmeye başlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar