İçişlerimizin ve STK’larımızın dikkatine!

İlk haberi dostum Turan Kışlakçı’nın mesajından almıştım. Türkiye düşmanı General Halife Hafter’in zulmüne maruz kalıp Türkiye’ye sığınan Abdulazım Milad el-Feravi...

İlk haberi dostum Turan Kışlakçı’nın mesajından almıştım. Türkiye düşmanı General Halife Hafter’in zulmüne maruz kalıp Türkiye’ye sığınan Abdulazım Milad el-Feravi denizde boğulmak üzere olan iki Türk gencini kurtarırken hayatını kaybetmişti. 

El-Feravi merhum denizcilik tahsili görmüş, kaptanlık yapmış aynı zamanda eğitim öğretimle ve irşadla meşgul olmuş Libyalıların sevdiği hem ilim hem aksiyon sahibi hafız-ı Kuran bir şahsiyet. 

İstanbul’a yerleştikten sonra da Libyalıların bir okulunda öğretmenlik yaparak hayatını idame ettiren kimseye yük olmayan değerli bir şahsiyetti. 

Hayattayken de organ bağışı yapacak kadar duyarlı olan örnek bir insan. 

***&nbsp

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar