Her insan hata yapabilir!

Siyaset bilgiye dayalı dürüstçe ve mantıklı bir şekilde yapıldığında siyasetçi hem güvenilen insan olur hem de kendisi rahat eder huzur bulur.Bunun anlamı 'siyasetçi hata yapmaz' demek değildir.Her insan hata...

Siyaset bilgiye dayalı dürüstçe ve mantıklı bir şekilde yapıldığında siyasetçi hem güvenilen insan olur hem de kendisi rahat eder huzur bulur.

Bunun anlamı 'siyasetçi hata yapmaz' demek değildir.

Her insan hata yapabilir.

Dürüst siyasetçi de yanlış yapabilir, hataya düşebilir.

İşte dürüstlüğü de tam orada ortaya çıkar. Hata yaptığında bunu itiraf eder ve özür dilerse takdir edilir, takipçilerinin nezdinde daha da büyür hem de kıymet kazanır.

'Katarlı gençler Türkiye'de sınavsız tıp okuyacak' haberinin yalan olduğu ortaya çıktıktan ve haberi yayınlayan kaynak özür diledikten sonra bu yalan haber üzerine iktidara saldıran siyasi parti genel başkanının da özür dilemesi beklenirdi. Dilemedi, aksine iktidara ikinci bir yalan olan tank palet fabrikası iddiasıyla saldırmaya devam etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar