Halkıyla alay eden Arap yönetimleri yok olmadan İsrail yok olmaz!

İsrail'in demir kubbesi HAMAS füzeleri karşısında kevgire dönünce Netanyahu tehditler savurarak ateşkese razı oldu. 2007 yılından bu yana kuşatma altındaki Gazze'nin yokluk içinde olmasına rağmen her...

İsrail'in demir kubbesi HAMAS füzeleri karşısında kevgire dönünce Netanyahu tehditler savurarak ateşkese razı oldu.

2007 yılından bu yana kuşatma altındaki Gazze'nin yokluk içinde olmasına rağmen her türlü saldırıya hazırlıklı oluşu, silahlarını ve füzelerini geliştirmiş olması ayrı bir konu.

Ancak bence on bir günlük saldırı sürecinde bir kez daha netleşen gerçek şu ki; İsrail 2 milyara yakın nüfusu olan ve İsrail'i durdurmaya ve istediği anlaşmaya zorlayacak imkânlara sahip olan İslam ülkelerinden HAMAS'dan korktuğunun binde biri kadar bile korkmuyor.

Çünkü İslam ülkeleri İsrail'in işgal ve hak ihlalleri karşısında bırakın bir füzeyi bir kurşun bile sıkamıyor. Yapılan açıklamalar verilen beyanatlar hatta BM'de ve Güvenlik Konseyi'nde alınan yüzlerce karardan bile zerre kadar çekinmiyor.

Saldırıyor hem de Müslümanların en mukaddes günlerinde!

Ama aynı İsrail Filistin'nin kuvay-ı milliyesi olan HAMAS'ın fırlattığı bir füze üzerine alarm

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar