Hadsize haddini bildirmek

Dün sosyal medyada şöyle bir mesaj vardı. Vatandaş diyor ki, “İnsan Türkiye’de yaşamasa dışarıdan medyaya baksa TC terör örgütü PKK devletine karşı terör eylemleri yapıyor...

Dün sosyal medyada şöyle bir mesaj vardı. Vatandaş diyor ki, “İnsan Türkiye’de yaşamasa dışarıdan medyaya baksa TC terör örgütü PKK devletine karşı terör eylemleri yapıyor zanneder.”

Algı maalesef bu.

Terör destekçisi siyasi parti başkan ve sözcüleri teröristleri masum, devleti suçlu gösteren açıklamalar yapıyor. Ve maalesef medyanın önemli bir kısmı bu açıklamalara iltifat ederek yayın yapıyor ve teröristi haklı gösterecek bir algı oluşuyor.

***

Sütçüsünden manavına, kasabından demircisine, cami cemaatinden kahve müdavimine kadar herkesi tedirgin eden bu algının sorumluları içinde paralelin de bulunduğu malum medyadır.

Tamam, asker ya da polis hata yaptığında onu savunmayalım, aksine demokratik hakkımızı kullanarak gereken tavrı gösterelim. Lakin bugünlerde güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonlar teröristlere karşı yapılan operasyonlardır.

Öz yönetim diyerek bağımsızlık ilan etmiş, valiyi kaymakamı tanımayan, hendekler kazmış, devlete açıkça savaş açmış, genç ihtiyar demeden, Kürt Türk demeden çocuk sivil demeden, garson işçi demeden insanları katleden eli kanlı teröristlere karşı yürütülen operasyonlardır.

Teröristlerin bu eylemlerini göz ardı edip, Filistin’de öldürülen bebeklerin fotoğraflarını kullanarak Cizre’de devlet katliam yapıyor propagandasına alet olan medyanın yaptığı, başka bir şey değil tek kelimeyle hainliktir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar