Hadi canım sen de!

Türkiye’yi 1915 olayları münasebetiyle kınayan ülkelere bakın Allah aşkına, mazlum Müslüman olunca kılları kıpırdıyor mu? Eğer mağdur olan bir Hıristiyan ya da Musevi ise yer yerinden oynuyor. Sivil...

Türkiye’yi 1915 olayları münasebetiyle kınayan ülkelere bakın Allah aşkına, mazlum Müslüman olunca kılları kıpırdıyor mu?

Eğer mağdur olan bir Hıristiyan ya da Musevi ise yer yerinden oynuyor.

Sivil toplum örgütleri, hükümetler ne muazzam özgürlük ve insan hakları ne müthiş demokrasi edebiyatı yapıyorlar değil mi?

Yeter ki mağdur ve mazlum onlardan olsun.

***

Hadi biz haçlı ordularının yaptığı soykırımı hatırlatmayalım. Tarihte kaldı diyelim.

Hadi Fransa’nın kuzey Afrika’da yüzbinlerce Müslümanın canına nasıl kıydığını görmeyelim, geçmişte kaldı diyelim.

Hadi Rusya’nın 20. Yüzyılın başlarında katlettiği 500 bin Kırgız Türk’ünü mazide kaldı diyelim görmezden gelelim. Kırım’da ki kıyımı hatırlamayalım.

Hadi Doğu Türkistan’daki Uygur katliamını da uzaktır göremediniz diyelim!

Hadi daha 24 sene önce Ermenistan’ın bir milyon Azeri’yi göçe zorladığını ve Azerbaycan topraklarının hâlâ beşte birini işgal ettiğini de görmemiş olalım. Batı da görememiş olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 418 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 482 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 332 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar