Filenin muhalefeti

20 yıldır devam eden AK Parti iktidarına karşı siyasi partilerin muhalefeti bir türlü etkili olamadı.Etkili olamadı çünkü AK Parti hükümetleri 20 yıldır gerçekleştirdiği icraatlarla seçmenin...

20 yıldır devam eden AK Parti iktidarına karşı siyasi partilerin muhalefeti bir türlü etkili olamadı.

Etkili olamadı çünkü AK Parti hükümetleri 20 yıldır gerçekleştirdiği icraatlarla seçmenin beğenisini kazanmayı başardı.

İflas etmiş olan Türkiye'yi hemen her alanda büyüten güçlendiren ve uluslararası alanda rekabet edebilen bir güce kavuşturdu.

Hele de enerji, sanayi ve savunma alanlarında attığı adımlarla artık kendi kendine yeten bir ülke konumuna yükselerek kararlarını kendi iradesiyle veren okyanus ötesinin talimatlarına hayır diyebilen bir güce kavuştu Türkiye.

Suriye'de Irak'ta, Libya'da, Karabağ'da ve Doğu Akdeniz'de emperyalist güçlere karşı elde ettiği başarılar seçmenin gözünden kaçmadı.

Büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız olan emperyalist güçlerin içerden ve dışardan yürüttükleri saldırılara rağmen dik durmasını bilen bir yönetime sahip olduğunu gördü seçmen.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar