FETÖ'cü değildi ama!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Mümtaz Türköne’yle ilgili mesajı, dış istihbaratların maşası haline gelmiş FETÖ ile irtibat ve iltisak konusunu tekrar gündeme taşımış...

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Mümtaz Türköne’yle ilgili mesajı, dış istihbaratların maşası haline gelmiş FETÖ ile irtibat ve iltisak konusunu tekrar gündeme taşımış oldu.

Yıllardır devletin kılcal damarlarına kadar sızarak paralel bir yapı oluşturan; 17/25 Aralık yargı darbesi girişimiyle gerçek yüzü ortaya çıkan; bilahare MGK kararıyla FETÖ diye adlandırılan bu oluşumun Türkiye’de zarar vermediği aile neredeyse kalmadı.

Bu yapılamanın yönetim kadrosuna, bilerek o kadroya destek verenlere ve onların haklı olduğuna inanıp savunanlara merhamet etmek zulme ortak olmak demektir.

Dini cemaat kisvesi altında imtihan sorularını çalarak veya masum insanlara kumpaslar kurarak kul hakkını hiçe sayan, silahlı darbeye kalkışıp yüzlerce masum insanı öldüren ve yaralayan bu örgüte sahip çıkmak yabancı istihbaratların faaliyetlerine destek vermek demektir!

Bu bağlamda FETÖ gerekçesiyle tutuklu olan, yargılanan veya arananlar konusunda adaleti gö

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar