FETÖ, İslam düşmanlığına bahane olmasın!

FETÖ en büyük zararı İslam’a ve Müslümanlara vermiştir. Dini kisve ile toplum karşısına çıkmış; muhtelif faaliyetlerle toplumun dikkatini çekmiş; sempatizan toplamış ama sonuçta bir...

FETÖ en büyük zararı İslam’a ve Müslümanlara vermiştir. Dini kisve ile toplum karşısına çıkmış; muhtelif faaliyetlerle toplumun dikkatini çekmiş; sempatizan toplamış ama sonuçta bir emperyalist istihbarat örgütünün kuklası olduğu ortaya çıkmıştır.

Maalesef İslam karşıtları bu hain örgütü bahane ederek hem İslam’ı hem de bütün İslami cemaatleri itham etmeye başlamıştır.

‘Sui misal emsal olmaz’ kuralı gereğince kötü örnek emsal teşkil etmez ama asıl gayesinden sapıp mal ve mevki peşinde koştuğu izlenimi bırakan cemaatlerin, daha dikkatli olması gereken hassas bir dönemdeyiz.

Dini cemaatler ve tarikatlar bu ülkenin ruhudur. Ülkenin ruhu öldüğünde bedenini teslim almanın önünde engel kalmaz.

SAHİH İSLAM ALDATMAZ

Hak Tarikatların tek hedefi iyi ahlaklı Müslüman yetiştirmektir. Örnek aldıkları tek şahsiyet “Yüce ahlakî değerleri tamamlamak için gönderildim.” buyuran Hz. Peygamberdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar