Evet nefesleri yetmeyecek!

İddiası ne olursa olsun bölgede eylem yapan terör örgütlerinin birer taşeron olduğuna artık herkes inanıyor. Yani karşı taraf üç beş bin kişilik bir terör örgütü değil, karşı taraf...

İddiası ne olursa olsun bölgede eylem yapan terör örgütlerinin birer taşeron olduğuna artık herkes inanıyor. Yani karşı taraf üç beş bin kişilik bir terör örgütü değil, karşı taraf bölgeyi dizayn etmek isteyen büyük güçler.

Bu kanaatin oluşması terörle mücadelede de sineklerle uğraşmak yerine bataklığa karşı tedbirleri yoğunlaştıracağı için müsbet bir aşama sayılır.

***

Gaziantep eylemindeki hedefe bakıyoruz, hedef ne devlet dairesi, ne karakol, ne asker, ne polis, ne de bir siyasi parti yahut sivil toplum örgütü.

Hedef bütün çeşitliliğiyle doğrudan halk.

Yani hedef tam anlamıyla kaos.

Ortada terör örgütünün faydalanacağı bir sonuç yok.

Örgüt verilen görevi yerine getirmiş.

***

Yönetemeyen bir idare imajı oluşturup 14 yıldır ülkeyi büyütüp geliştiren ve emperyalistlere hizmet etmeyi reddeden iradeye boyun eğdirmek istiyorlar.

Eğmedi, eğmiyor ve eğmeyeceğini ilan ediyor.

Hele de halkın 15 Temmuz’daki direnişinden sonra yönetimin hiçbir şer güce eyvallahı yok/olmaz, olmamalıdır.

***

Terör örgütleri muhatap değil, onlar devletin ayağının ucuyla ezeceği haşerat mesabesinde. Muhatap o haşeratı salan güçler olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar