Dostların ve kardeşlerin siyasi ihtilafı!

Geçmişte birlikte siyaset yapan çok değerli kimi dostların ayrılıp başka partilerde siyaset yapmaya başladıklarında takındıkları tavrı gördükçe, telaffuz ettikleri sözleri duydukça...

Geçmişte birlikte siyaset yapan çok değerli kimi dostların ayrılıp başka partilerde siyaset yapmaya başladıklarında takındıkları tavrı gördükçe, telaffuz ettikleri sözleri duydukça şaşırıyorum ve üzülüyorum.

Şaşırıyorum çünkü bu arkadaşların büyük çoğunluğu bugün eleştirdikleri eski partilerinde hem birkaç dönem seçilerek hem en yüksek mevkilerde görevlendirilerek taltif edilmişlerdi.

Bu görevleri sırasında partilerine toz kondurmamışlardı. Hatta partililer bazı konularda partiyi savunacak bilgileri şu anda eski partilerine söylemedik söz bırakmayan bu arkadaşlardan alırlardı.

Şimdilerde kâh bir muhalefet partisine kapağı atan, kâh yeni parti kurarak siyaset yapan arkadaşların eski partilerine karşı kullandıkları saldırgan dili gördükçe üzülüyorum.

Hem onları kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum hem de onların düştükleri o duruma üzülüyorum.

Uzun süre önemli görevlerde bulundukları partileri hakkında bugün sarf ettikleri sözlerin inandırıcıl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar