Dört ayette iki mucize birden!

Kitabımız Kuran'ın mucizevi bir hak kitap olduğuna inancımız tamdır elhamdülillah. Fussilet Suresi'nin 53. Ayetinde Rabbimiz, 'Onun hak olduğu onlar için apaçık ortaya çıkıncaya kadar Biz onlara delillerimizi hem...

Kitabımız Kuran'ın mucizevi bir hak kitap olduğuna inancımız tamdır elhamdülillah.

Fussilet Suresi'nin 53. Ayetinde Rabbimiz, 'Onun hak olduğu onlar için apaçık ortaya çıkıncaya kadar Biz onlara delillerimizi hem dış alemde hem de kendilerinde göstereceğiz. Rabbinin her şeye şahit olması yetmez mi?' buyuruyor.

Yani Kuran'ın hak olduğunu insanlar hem kendi bedenlerinde hem de kainatta gördükleri gerçeklerle anlayacaklar.

Biz Efendimiz aleyhisselama inanmışız, Kuran'ın hak kitap olduğuna iman etmek için başka delil aramayız. Ama ilmin yeni keşfettiği verilere Kuran'ın 14 asır önce ona işaret ettiğini görmemiz elbette ki imanımızı güçlendirir.

Seksenli yıllarda Yemenli ilim adamlarından Prof. Abdulmecid Zindani dünyanın meşhur ilim adamlarıyla buluşup Kuran'daki ilmi mucizeleri tartıştığı bir tv dizisi yapmıştı. Ben bu diziyi özetleyerek Türkçeleştirdim, Kayıhan Yayınevi de 'Kuranda İlmi Mucizeler' adı altında kitap olarak yayınladı.

Geçen ha

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.859 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 417 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.326 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 479 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 328 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar